x 

Artiklid

HobiSPORT.ee 10 aastat

Kas 10 aastat on vähe või palju? Kõik oleneb sellest kummal pool … ust olla?. Meie oleme õigel pool, tegeleme sellega mis meeldib ning pinget pakub. Kuna meid külastavad jätkuvalt ka head ning toredad inimesed, siis tundub, et see läheb ka teistele korda. 

Mida põnevat on selle aja jooksul rattamaailmas juhtunud? 

Kõigepealt kadusid maastikul võistlusradadelt pöiapidurid ja vedruamort, erinevatest metallsulamitest tippraamid on asendunud süsinikkiuga, eest on kadunud 1 või 2 hammasratast, taha on neid lisandunud 2-4, kadunud on sisekummid, ülikitsas „Püta“ lenks on asendunud pea meetrise teibaga, käiguvahetus kipub elektrooniliseks minema, keskjookse on vähemalt 100 erinevat tüüpi, ekstsentrikud on ajalugu jne. Ning rattad. 27,5, 29, vahepeak räägiti ka 36“ ratastest, erinevat mõõtu fätid, poolfätid. Kaheamordilised rattad on pigem tavaline nähtus jne.

Maanteel on kõik aero ja ülikerge – raamid, karbonjooksud, ketaspidurid, elektrooniline käiguvahetus. "Munakoor" kiivrid on tagasi. Eraldi rattad ning jooksud ronimiseks ning tasasel maal sõitmiseks. 

Lisandunud on erinevad CX rattad, gravelid, fattid ja ulmefilmist pärit TT püssid. 

Ja see pole veel kõik.

CO pumbad, vahud ja lateksid, ultrapisikesed minitööriista komplektid, GPS kompuutrid, treeningplaanid on Exceli asemel Endomondos, Stravas ja 1000 teises keskkonnas, kaasaegsed kiivrid, kingad, riided.  Võimsusandur on juba pea sama tavaline, kui roosa särk ja treenitakse aina teadlikumalt.

Ja tuled. 2 patareiga vilkuva seasilma ja ise ehitatud vannitoa halogeeni ja mootorratta akuga aretiste asemel näitab pimedas teed mitutuhat lumenit kvaliteetset valgust.

Tundub, et igav ei hakka. 

Kuidas väikest juubelit tähistame?

Alates 01.03.2018 on kümneks päevaks kõik tooted -10% allahindlusega + iga päev 1 toode superhinnaga!
Jälgi pakkumisi meie facebookis ja instagramis.

 

Seiklus jätkub ka järgmisel kümnendil!

Olge meiega!

#hobisport10

 

Minu konto

Kontakt

Riveante OÜ

Tüve tn 22a
13418 Tallinn, Estonia

Võta ühendust: +372 50 26 200

Reg nr: 11473210