x 

Nightride 12.10.2010

Eile käisime siis järjekordsel Nightridel.

10 esituld, 7 meest ja 6 kiivrit alustas sõitu trassil Velodroom-Maarjamäe-Lauluväljaku singel-Kadriorg/Hundi kuristik-Pae park-Kadriorg-Sossi sektor-Kesklinna kalmistu ja selle ümbrus ning Piritale tagasi. Toimus 1 kukkumine. Mis te arvate kas kukkujal oli kiiver peas?

Ei olnud.

Siit moraal - kui soovite vähem kukkuda siis kandke kiivrit!


Kadriorus olles põikasime korra sisse ka Hundi kuristikku. Kahjuks ei avaldanud ürgne kanjon pimeduses sellist muljet nagu valges. Tundub, et lähiajal on põhjust sama sõitu valges korrata. Tsekkasime ka Pae karjääri singlite seisukorda. Pärast pargi ehiitamist ei olnud ma sinna kanti sattunudki. Päris ägedatest radadst oli alles vaid mõnesaja meetrine lõik. Õnneks oli see lõik keskmisest ärevam. Väikese vääratuse korral oleks suplus olnud garanteeritud. Seekord pääsesime kõik kuiva jalaga. Ka kiivrita sõitjad.

Sõtisime veel Sossi tagusel tühermaal, külastasime Pronksmeest tema uues asukohas ja kruiisasime sõjaväe- ja kesklinna kalmistu vahelisel singlil ning tennuseväljakute ja Spordihalli vahel.

Ilma tellisin küll ilusa, aga Pirita poole tagasi sõites tahtis vastutuul sokid jalast puhuda. Edaspidi püüan tellides ka tuule suunaga arvestada.

Riho

 

Minu konto

Kontakt

Riveante OÜ

Tüve tn 22a
13418 Tallinn, Estonia

Võta ühendust: +372 50 26 200

Reg nr: 11473210